Publikace: Cukrářská technologie - Půlpánová Alena. Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná...
Publikace: Cukrářská technologie - Půlpánová Alena. Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná...
Publikace: Cukrářská technologie - Půlpánová Alena. Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy. Publikace: Cukrářská technologie - Půlpánová Alena.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Skladem • 1 varianta69 Kč94 % • 847 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Výborná pomůcka nejen pro profíky, ale i pro všechny, co už doma něco upekli, ale chtějí být ještě lepší. Výborné grafické znázornění jednotlivých technologických postupů. Cukrárenské recepty lze jednoduchým propočtem upravit i pro domácí pečení. Odzkoušeno, výsledek předčil mé očekávání.