Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana SedláčkováPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky... celá specifikace 164 Kč s DPH |
Příslušenství k Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková z obchodu Dobré knihy
Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích.
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část...
Příslušenství k Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková z ostatních obchodů
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat...
Vladimír Prokop aneb Od Mezopotánie po naše národní obrození O. K. SOFT Kniha, čeština, 70 stran
V knize najdete inspiraci na originální ale i klasické skládání papírových či látkových ubrousků, které ozdobí vaši slavnostní tabuli. Všechny návody skládání jsou vysvětlené...
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání,...